CACiS - Forn de la Calç  
   
 

RESIDÈNCIA

Hi ha dues vies d'accés a la residència de CACiS:

 • D'una banda la nostra convocatòria internacional de projectes amb residència. Aquest format correspon a una beca de residència per a investigació que s'obre al mes juny i es resol en el mes de novembre.

  CACiS El Forn de la Calç de Calders obre cada any una convocatòria internacional dirigida a creadors que vulguin allotjar-se a la seva residència per fer un treball de recerca durant l’any següent.

  La residència de CACiS El Forn de la Calç acull projectes d'arts visuals, arts escèniques, performance, pensament, intervenció en el paisatge i recerca de nous llenguatges relacionats amb la sostenibilitat i la protecció del medi natural (no exclusivament artístics).

  La residencia de CACiS presenta les condicions bàsiques per la recerca i l’estudi en plena natura, per què l'artista trobi les condicions d'espai, concentració i equipaments idònies. Les residències inclouen l’allotjament dels artistes
  (màxim 4) i espai de treball durant un mínim de 7 dies i un màxim de 60 dies.

  No inclouen ni el desplaçament ni les dietes, però cerca patrocinadors pels projectes.

  El Centre ajuda als artistes a fer els contactes necessaris amb la població local i els proveïdors de materials i serveis relacionats amb la seva recerca.

  Aquesta convocatòria permet que creadors de tot el món desenvolupin el seu projecte durant un període de temps
  residint a CACiS que reuneix les comoditats i materials adients per poder realitzar els treballs seleccionats. La singularitat de CACis permet ser un lloc on es puguin assajar i fer treballs que no siguin possibles en altres llocs. La filosofia del centre i el seu caràcter reivindicatiu fa que sigui una convocatòria on els projectes i autors/res que es presenten ja tinguin un perfil clarament diferent.

 

 • Accedir a la residència sol·licitant un temps d'estada i treball mitjançant el pagament de la mateixa.

  Aquest procediment aquesta també sotmès a un procés de selecció de la trajectòria l'artista o col · lectiu
  que ho sol · licita i no està vinculat a un projecte d'investigació.
  La residència
L’espai de residencia esta format per dos apartaments dobles amb bany i una area comú de cuina/ menjador de més de 30 m2 equipada amb tots els serveis necessaris per una residencia (cuina, nevera, rentadora, ....).
A mes es disposa d’un espai exterior exclusiu pels residents.
 

 

Planol tallers
 

Els tallers
Tots els edificis estan dissenyats amb criteris d’arquitectura bioclimàtica i cercant un grau adequat de confort alhora que se apliquen criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. CACiS posa a disposició dels residents materials i equips per poder desenvolupar els projectes seleccionats.

 
 
 
 
CACiS - EL FORN DE LA CALÇ Accés al nostre Facebook Accés al nostre Twitter